• Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket
 • Categorieën

 • Statistieken

  • 12,985 bezoekers
 • Advertenties

Persoonlijk || Update

Zoals vaste bezoekers wel gemerkt hebben, is er al bijna een week niets online gekomen. Ook ben ik niet zo heel erg actief op Twitter geweest. Daarom wilde ik jullie vandaag gaan uitleggen hoe het nu met me gaat en waarom het zo is.

Een paar weken geleden kreeg ik te horen dat mijn hondje kanker had. Ik dacht dat ik uit elkaar viel op dat moment. Ze is toen geopereerd en het gaat gelukkig heel goed met haar. Ze springt en rent als een dolle door het huis! Dat gaat dus allemaal gewoon goed. Ik kreeg vorige week te horen dat mijn tante misschien kanker in haar darmen heeft. Ik had haar een hele lange tijd niet gezien, maar maandag waren we dus op bezoek. Het was zo’n fijn gevoel om weer bij familie te zijn. Ik ben er wel heel erg van geschrokken en het maakte heel veel indruk op me. Over drie weken gaan ze wat dingen weghalen en dan gaan ze kijken of het niet groter is geworden en dergelijke. Dit is één van de redenen dat ik geen artikels meer had geplaatst. Ik kon mezelf er gewoon niet toe  zetten. Ook is school een beetje stressen. Ik heb volgende week een intake gesprek bij een nieuwe school en eigenlijk hangt daar heel erg veel vanaf.

Ik heb besloten om niet elke dag een artikel te schrijven, zoals ik eerst wel deed. Ik ga gewoon schrijven wanneer ik er zin in heb. Ik denk dat er nu ongeveer 4 artikels per week zullen komen. Ik verdien niets met mijn blog en ik doe het omdat ik het leuk vind. Daarom ga ik mezelf niet dwingen. Ik hoop dat jullie dat begrijpen!

Advertenties
Een reactie plaatsen

6 reacties

 1. Auwh sterkte, komt vast wel goed! 😦

  Beantwoorden
 2. 😦 En ik snap het best hoor, het moet ook leuk voor jezelf blijven, het bloggen!
  Veel sterkte & succes met je intake!

  Beantwoorden
 3. Sterkte meis, en heel veel succes met je intake.
  Liefs, xx

  Beantwoorden
 4. Jee, wat een verhaal meis… wens je heel veel sterkte! En het bloggen moet ook geen moeten worden… Je volgers hou je ongetwijfeld, eerst maar op jezelf passen!

  Beantwoorden
 5. Oh my, wat terrible! Wat erg dat het ook allemaal zo dichtbij elkaar is. Ik wens je heel veel sterkte toe, hopelijk kunnen ze alles weghalen bij je tante en komt ze er weer boven op. Gelukkig gaat het wel iets beter met je dog. 🙂 Sterkte!

  Beantwoorden
 6. Wat erg voor je! Ik vind ’t verschrikkelijk voor je.. Sterkte

  Beantwoorden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: